Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- butter, to grease
- 240 g plain flour, plus extra to dust
- 8 eggs
- 240 g white sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
Blueberry jam
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 100 g jam sugar
- 50 g water
- 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp vegetable oil
Lemon water
- 150 g water
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 500 g fresh mixed berries, of choice, small berries halved and larger berries sliced
Cream mixture
- 500 g mascarpone cheese (see Tips)
- 600 g pouring (whipping) cream
- 80 g icing sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- fresh mixed berries, of choice, to decorate
- fresh mint, leaves only, to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1539.4 kJ / 367.9 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 161 mg
Alternatieve recepten
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Honey cake
49 godz. 30 min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15min
Caramel peach brioche
2h 15min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1h 30min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45 min
Tarte Tatin
Ninguna valoración
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 Std. 10 Min
Orange Caramel Choux Puffs
1h 20min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Hot Dogs in a Blanket
1h 40min
Apple Tart (TM6)
1h