Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- butter, to grease
- 240 g plain flour, plus extra to dust
- 8 eggs
- 240 g white sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
Blueberry jam
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 100 g jam sugar
- 50 g water
- 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp vegetable oil
Lemon water
- 150 g water
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 500 g fresh mixed berries, of choice, small berries halved and larger berries sliced
Cream mixture
- 500 g mascarpone cheese (see Tips)
- 600 g pouring (whipping) cream
- 80 g icing sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- fresh mixed berries, of choice, to decorate
- fresh mint, leaves only, to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1539.4 kJ / 367.9 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 161 mg
Alternatieve recepten
Pistachio cream
15 min
Boba Cheesecake
6小时 45 分钟
Mini chocolate bundts
45 Min
Easy marshmallows
4h 25min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Bounty slice (Noni Jenkins)
1h 30min
Chocolate Babka
3h
Gluten free Classic Polish "tort"
2h 25 min
Pizza in Bianco
1h 20min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Potato Soup with Parsley Pesto
30min
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min