Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- butter, to grease
- 240 g plain flour, plus extra to dust
- 8 eggs
- 240 g white sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
Blueberry jam
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 100 g jam sugar
- 50 g water
- 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp vegetable oil
Lemon water
- 150 g water
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 500 g fresh mixed berries, of choice, small berries halved and larger berries sliced
Cream mixture
- 500 g mascarpone cheese (see Tips)
- 600 g pouring (whipping) cream
- 80 g icing sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- fresh mixed berries, of choice, to decorate
- fresh mint, leaves only, to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1539.4 kJ / 367.9 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 161 mg
Alternatieve recepten
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 Std. 10 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Tropical upside down pineapple cake
1 Std. 10 Min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 Min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8 Std. 50 Min
Plum Clafoutis (TM6)
1h 15 min.
Banana bread
1h 40 min.
Milo® mousse
1h 5min
Vanilla Puff Slice
7h 20 min
Pizza in Bianco
1h 20min
Better banana cake
45 Min
Caramel Macchiato
15min