Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Créme anglaise
- 450 g full cream milk
- 6 egg yolks
- 70 g caster sugar
- 15 g vanilla sugar
Toffee syrup
- 40 g unsalted butter
- 65 g double cream
- 50 g brown sugar
White snow
- 30 g caster sugar
- 6 egg whites
- 1 pinch sea salt
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts, crushed, for garnishing or 30 g chocolate chips, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1204.1 kJ / 286.6 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 107 mg
Alternatieve recepten
Grand Marnier® soufflé
1 Std.
Panna cotta
6h 15 min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35 min
Ukrainian dressed herrings
1 Std.
Floating islands
40min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Frangipane cake
1h 45min
Pimm's sabayon with strawberries
20 Min
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1h 35 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Frozen mojito cheesecake
24h 25min
Traditional crème brûlée
25h