Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Créme anglaise
- 450 g full cream milk
- 6 egg yolks
- 70 g caster sugar
- 15 g vanilla sugar
Toffee syrup
- 40 g unsalted butter
- 65 g double cream
- 50 g brown sugar
White snow
- 30 g caster sugar
- 6 egg whites
- 1 pinch sea salt
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts, crushed, for garnishing or 30 g chocolate chips, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1204.1 kJ / 286.6 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 107 mg
Alternatieve recepten
Pistachio Butter
15min
Cheesy Beer Sauce
30 min
Honey cake
49 Std. 30 Min
Keftedes (meatballs)
2h 30min
Cloudy apple cider jelly
5h
Cheese soufflés
30 min
Floating islands
40min
Cheese spread
1h
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Floating Islands
40min
Saint-Honore
2 godz. 45 min
Vanilla mascarpone parfait
2 godz. 40 min