Apparaten en accessoires
Floating islands
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
8 portions
Ingrediënten
Créme anglaise
-
full cream milk450 g
-
egg yolks6
-
caster sugar70 g
-
vanilla sugar15 g
Toffee syrup
-
unsalted butter40 g
-
double cream65 g
-
brown sugar50 g
White snow
-
caster sugar30 g
-
egg whites6
-
sea salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts (optioneel) crushed, for garnishing or 30 g chocolate chips, for garnishing30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
107 mg
Eiwitten
8.8 g
Calorieën
1204.1 kJ /
286.6 kcal
Vetten
17.1 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
8.8 g
Koolhydraten
26.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Frozen mojito cheesecake
24u. 25min
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Rhubarb Vanilla Flan
Geen beoordelingen
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3u.
Saskatoon Berry Jam
35min
Floating islands
40min
Cherry tomatoes stuffed with goat's cheese and prosciutto
1u.
Gougères
55min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14u. 15min
Linzer torte
5u. 10min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min