Torta caprese with raspberry jelly

Torta caprese with raspberry jelly

4.7 64 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
12 slices

Ingrediënten

Cake
  • butter softened and cut into pieces, plus extra to grease
    150 g
  • dark chocolate (50% cacao), broken into pieces
    250 g
  • blanched almonds
    250 g
  • raw sugar
    250 g
  • eggs room temperature
    6
  • baking powder
    1 tbsp
  • cocoa powder
    1 tbsp
  • Amaretto® liqueur (optional)
    50 g
Whipped chocolate ganache
  • dark chocolate (50% cacao), broken into pieces
    100 g
  • pouring (whipping) cream
    80 g
Raspberry jelly
  • freshly squeezed lemon juice
    10 g
  • caster sugar
    20 g
  • agar agar powder
    1 ½ tsp
  • raspberries plus extra to decorate (see Tips)
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Natrium 173.5 mg
Eiwitten 10.3 g
Calorieën 2313.5 kJ / 550.8 kcal
Vetten 37.2 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 16 g
Koolhydraten 45.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...