Torta caprese with raspberry jelly
TM6 TM5 TM31

Torta caprese with raspberry jelly

4.7 (60 beoordelingen)

Ingrediënten

Cake

  • 150 g butter, softened and cut into pieces, plus extra to grease
  • 250 g dark chocolate (50% cacao), broken into pieces
  • 250 g blanched almonds
  • 250 g raw sugar
  • 6 eggs, room temperature
  • 1 tbsp baking powder
  • 1 tbsp cocoa powder
  • 50 g Amaretto® liqueur (optional)

Whipped chocolate ganache

  • 100 g dark chocolate (50% cacao), broken into pieces
  • 80 g pouring (whipping) cream

Raspberry jelly

  • 10 g freshly squeezed lemon juice
  • 20 g caster sugar
  • 1 ½ tsp agar agar powder
  • 200 g raspberries, plus extra to decorate (see Tips)

Voeding
per 1 slice
Calorieën
2313.5 kJ / 550.8 kcal
Eiwitten
10.3 g
Koolhydraten
45.1 g
Vetten
37.2 g
Verzadigd vet
16 g
Vezels
3.8 g
Natrium
173.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten