Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g hazelnuts, skins on
- 40 g rolled oats
- 150 g spelt flour, plus extra for dusting (see Tips)
- 100 g butter
- 1 egg
- 3 - 4 tsp water
- 3 - 4 stone fruit, cut into slices (e.g. plums, peaches, nectarines, apricots)
- apricot jam (warmed)
- natural yoghurt, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1398.8 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 146.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1 Std. 25 Min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Fruit and nut loaf
27hod. 50min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
Ginger bundt cake
1h
Peach and plum upside-down cake
50min
Mixed berry clafoutis
40min
Cherry and peach loaf
1h 55min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min