Apparaten en accessoires
Stone fruit galettes
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
6 portions
Ingrediënten
-
hazelnuts skins on60 g
-
rolled oats40 g
-
spelt flour plus extra for dusting (see Tips)150 g
-
butter100 g
-
egg1
-
water3 - 4 tsp
-
stone fruit cut into slices (e.g. plums, peaches, nectarines, apricots)3 - 4
-
apricot jam (warmed)
-
natural yoghurt to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
146.8 mg
Eiwitten
8.6 g
Calorieën
1398.8 kJ /
333 kcal
Vetten
21.6 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
9.5 g
Koolhydraten
25.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Nourish
80 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Ciabatta olive sticks
2u. 5min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
2u. 5min
Turkey meatballs in dill sauce
1u. 30min
Mushroom pâté
1u. 15min
Apricot Jam
40min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1u. 20min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25u. 20min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3u. 10min
Quince Tart
1u. 10min
Bagels with bacon jam and egg
3u. 20min
Silverbeet and mushroom calzone
2u.
Traditional hommus
25u. 5min