Apparaten en accessoires
Stone fruit galettes
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
6 portions
Ingrediënten
-
hazelnuts skins on60 g
-
rolled oats40 g
-
spelt flour plus extra for dusting (see Tips)150 g
-
butter100 g
-
egg1
-
water3 - 4 tsp
-
stone fruit cut into slices (e.g. plums, peaches, nectarines, apricots)3 - 4
-
apricot jam (warmed)
-
natural yoghurt to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
146.8 mg
Eiwitten
8.6 g
Calorieën
1398.8 kJ /
333 kcal
Vetten
21.6 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
9.5 g
Koolhydraten
25.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Nourish
80 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Black forest cake
5u.
Torta caprese with raspberry jelly
2u.
Chocolate Babka
3u.
Chocolate Beet Cake
1u. 20min
Ancient Grain Bread
2u. 30min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2u. 20min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2u. 30min
Gefilte Fish
1u. 10min
Honey Blueberry Cobbler
1u. 40min
Raw apple pie
3u. 25min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1u. 25min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9u. 50min