Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g hazelnuts, skins on
- 40 g rolled oats
- 150 g spelt flour, plus extra for dusting (see Tips)
- 100 g butter
- 1 egg
- 3 - 4 tsp water
- 3 - 4 stone fruit, cut into slices (e.g. plums, peaches, nectarines, apricots)
- apricot jam (warmed)
- natural yoghurt, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1398.8 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 146.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Hazelnut banana bread
1h 15min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 Std. 35 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Almond and pear tart
40min
Lime sour cream bundt cake
50min
Wholemeal spelt pastry
35 min
Peach and plum upside-down cake
50min
Mixed berry clafoutis
40min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 godz. 20 min