Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g hazelnuts, skins on
- 40 g rolled oats
- 150 g spelt flour, plus extra for dusting (see Tips)
- 100 g butter
- 1 egg
- 3 - 4 tsp water
- 3 - 4 stone fruit, cut into slices (e.g. plums, peaches, nectarines, apricots)
- apricot jam (warmed)
- natural yoghurt, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1398.8 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 146.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Milanese risotto
25min
Lime sour cream bundt cake
50 min.
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Focaccia
2h 5min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 Min
Maple Bacon Toffee Cookies
35min
Chewy pistachio biscuits
45min
Apricot amaretti
40 min
Pear shrub
48 godz. 35 min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 Std. 20 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Chocolate fondant cake
40 min