Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 130 g raw sugar
- 200 g unsalted butter, chilled, cut into small pieces
- 380 g plain flour, plus extra to dust
- 1 egg
- 1 tsp ground cardamom
- 1 pinch sea salt
- 20 g water
Peach filling
- 40 g shelled pistachios, unsalted (see Tips)
- 2400 g canned peaches, 3 large cans, drained (approx. 1650 g after draining)
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
- 1 ½ tbsp cornflour
- 2 tbsp rum (optional)
- 1 tsp vanilla bean extract
- 1 tsp ground cardamom
- 1 - 2 pinches sea salt
- plain flour, to dust
- egg yolk, beaten, to brush
- raw sugar, to sprinkle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2654.9 kJ / 634.5 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 99.9 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 68.6 mg
Alternatieve recepten
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Peach Cobbler
2 godz. 35 min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6 Std. 10 Min
Peach Cobbler
2 godz. 35 min
Italian sandwich Rolls
2 godz. 45 min
Easy citrus pie
1h
Pizza in Bianco
1h 20min
Banana bread with chai crème fraîche
1h 35min
Traditional Apple pie
1h 30min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min