Peach and cardamom pie

Peach and cardamom pie

4.6 13 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 35min
8 portions

Ingrediënten

Pastry
  • raw sugar
    130 g
  • unsalted butter chilled, cut into small pieces
    200 g
  • plain flour plus extra to dust
    380 g
  • egg
    1
  • ground cardamom
    1 tsp
  • sea salt
    1 pinch
  • water
    20 g
Peach filling
  • shelled pistachios unsalted (see Tips)
    40 g
  • canned peaches 3 large cans, drained (approx. 1650 g after draining)
    2400 g
  • freshly squeezed lemon juice
    1 tbsp
  • cornflour
    1 ½ tbsp
  • rum (optional)
    2 tbsp
  • vanilla bean extract
    1 tsp
  • ground cardamom
    1 tsp
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • plain flour to dust
  • egg yolk beaten, to brush
  • raw sugar to sprinkle

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 68.6 mg
Eiwitten 8.7 g
Calorieën 2654.9 kJ / 634.5 kcal
Vetten 23.7 g
Vezels 5.9 g
Verzadigd vet 13.4 g
Koolhydraten 99.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...