Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mandarin cream
- 60 g white sugar
- mandarin peel (of 1 mandarin)
- 200 g milk
- 4 egg yolks
- 200 g thickened cream
- 30 g water
- 1 ½ tsp gelatine powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 50 g mandarin juice (1-2 mandarins)
Mandarin syrup
- 50 g sugar
- 100 g water
- 100 g mandarin juice (2-4 mandarins)
- 2 mandarins, segmented
- crème fraîche, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1069.8 kJ / 255.7 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 36.6 mg
Alternatieve recepten
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25sa 20 dk
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Double Vanilla Ice Cream
12 Std.
Persian honeycomb bark
1h 30min
Celery salt
20min
Mini carrot and almond cakes
1 Std. 25 Min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12 godz. 5 min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49u. 5min
Pear and ginger paste
26h 25min