Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mandarin cream
- 60 g white sugar
- mandarin peel (of 1 mandarin)
- 200 g milk
- 4 egg yolks
- 200 g thickened cream
- 30 g water
- 1 ½ tsp gelatine powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 50 g mandarin juice (1-2 mandarins)
Mandarin syrup
- 50 g sugar
- 100 g water
- 100 g mandarin juice (2-4 mandarins)
- 2 mandarins, segmented
- crème fraîche, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1069.8 kJ / 255.7 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 36.6 mg
Alternatieve recepten
Far Breton with prunes
2h
Traditional French vanilla canelé
49hod. 5min
Pistachio cream madeleines
24h 35min
Blueberry Jam
35min
Chocolate and strawberry domes
51h
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24hod. 25min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 40min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49hod. 5min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Lemon curd (TM6)
15min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min