Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mandarin cream
- 60 g white sugar
- mandarin peel (of 1 mandarin)
- 200 g milk
- 4 egg yolks
- 200 g thickened cream
- 30 g water
- 1 ½ tsp gelatine powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 50 g mandarin juice (1-2 mandarins)
Mandarin syrup
- 50 g sugar
- 100 g water
- 100 g mandarin juice (2-4 mandarins)
- 2 mandarins, segmented
- crème fraîche, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1069.8 kJ / 255.7 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 36.6 mg
Alternatieve recepten
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10 min
Chilli crunch (TM6)
30 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Lemon curd (TM6)
15 Min
Smoked salmon mousse
5 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5 Min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 godz. 10 min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
'Skinny' pineapple cordial
1hod. 40min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min