Apparaten en accessoires
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Voorbereiding. 10min
Totaal 24u. 30min
6 portions
Ingrediënten
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
36.6 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Vetten
15.9 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
9.2 g
Koolhydraten
25.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Hollandaise
15min
Lemon curd
20min
Chocolate and anise fruit bark
2u. 20min
Vanilla Yogurt
12u. 20min
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2u. 10min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Orange liqueur zabaglione
15min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2u. 5min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Fruity dream
10min