Apparaten en accessoires
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Voorbereiding. 10min
Totaal 24u. 30min
6 portions
Ingrediënten
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
36.6 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Vetten
15.9 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
9.2 g
Koolhydraten
25.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Salted Caramel Ice Cream
14u.
Pears in orange syrup
45min
Turmeric chicken bone broth
6u. 10min
Lemon glaze madeleines
24u. 30min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35min
Pear and ginger paste
26u. 25min
Apple pie and almond cream (Ray Capaldi)
1u. 30min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2u. 20min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1u. 50min
Lemon curd
20min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2u. 25min
Amaretto biscuits
30min