Compatibele versies
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g icing sugar
- 2 eggs, separated
- 20 g honey, plus 1 tbsp extra to drizzle
- 40 g thickened cream
- 280 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground nutmeg
- 4 fresh figs, cut into quarters
- 2 tbsp walnuts, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 548.8 kJ / 131.3 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 41.9 mg
Alternatieve recepten
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 10 min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Quick herb paste
10min
Fresh tomato chutney
10min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 10 min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40 min
Strawberry and meringue semifreddo
12 godz. 15 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Creamy yoghurt ice cream
24h 10min