Compatibele versies
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g icing sugar
- 2 eggs, separated
- 20 g honey, plus 1 tbsp extra to drizzle
- 40 g thickened cream
- 280 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground nutmeg
- 4 fresh figs, cut into quarters
- 2 tbsp walnuts, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 548.8 kJ / 131.3 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 41.9 mg
Alternatieve recepten
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 Min
Bounty slice (Noni Jenkins)
1 Std. 30 Min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min