Compatibele versies
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g icing sugar
- 2 eggs, separated
- 20 g honey, plus 1 tbsp extra to drizzle
- 40 g thickened cream
- 280 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground nutmeg
- 4 fresh figs, cut into quarters
- 2 tbsp walnuts, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 548.8 kJ / 131.3 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 41.9 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin tahini smash
40min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1h 10 min
Cauliflower Mash
25 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 godz. 20 min
Almond toffees
1 godz. 45 min
Persian honeycomb bark
1u. 30min
Steamed orange puddings
1u. 25min
Brinjal (eggplant pickle)
1u. 30min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1u. 30min
Creamy chicken cauliflower soup
40min
Spicy cauliflower soup
20 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min