Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g rhubarb, cut into pieces (2 cm)
- 200 g caster sugar
- 120 g raw almonds
- 1 orange, thin peelings of skin only and 50 g juice
- 2 eggs
- ½ tsp baking powder
- 150 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 100 g self-raising flour
- 25 g flaked almonds
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1751.8 kJ / 418.7 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 193 mg
Alternatieve recepten
Viennese whirl mince pies
1 Std. 40 Min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Boiled Eggs
20min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Blended mixed vegetable soup
45min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Easy marshmallows
4h 25min
NZ mustard sauce
15min
Rhubarb crumble
45min
Quince crumble
1 Std. 25 Min