Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g rhubarb, cut into pieces (2 cm)
- 200 g caster sugar
- 120 g raw almonds
- 1 orange, thin peelings of skin only and 50 g juice
- 2 eggs
- ½ tsp baking powder
- 150 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 100 g self-raising flour
- 25 g flaked almonds
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1751.8 kJ / 418.7 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 193 mg
Alternatieve recepten
Gluten free focaccia bread
1h
Walnut cake with coffee frosting
1h 10 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Better banana cake
45min
Mini carrot and almond cakes
1h 25 min
Zucchini cheddar slice
45min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Tropical upside down pineapple cake
1h 10 min
Quince crumble
1h 25 min
Rhubarb crumble
45min
Tomato passata
1 Std. 40 Min
Apple and whole banana loaf
1h 10 min