Apparaten en accessoires
Gwinganna mushroom pâté
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
75.6 mg
Eiwitten
5.2 g
Calorieën
678.8 kJ /
162.2 kcal
Vetten
14.2 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Plum and cherry paste
5u. 15min
Vegan gravy
40min
Beetroot ketchup
1u. 15min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1u. 10min
Dukkah
10min
Tomato ketchup
1u. 25min
Vegan Coconut Yoghurt
12u. 15min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8u. 15min
Kimchi
149u.
Za'atar seasoning
5min
Fermented beetroot and apple salsa
72u.
Brinjal (eggplant pickle)
1u. 30min