Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 - 250 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 70 g sunflower seeds
- 15 g Dijon mustard
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 678.8 kJ / 162.2 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 75.6 mg
Alternatieve recepten
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1h 30min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Gwinganna biryani (TM6)
25h 20min
Vegan 'pulled pork'
20 Min
Celery leaf gremolata
5min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Beetroot salad
10 Min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min