Apparaten en accessoires
Gwinganna mushroom pâté
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
75.6 mg
Eiwitten
5.2 g
Calorieën
678.8 kJ /
162.2 kcal
Vetten
14.2 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Plum and cherry paste
5 Std. 15 Min
Vegan gravy
40 Min
Beetroot ketchup
1 Std. 15 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Dukkah
10 Min
Tomato ketchup
1 Std. 25 Min
Vegan Coconut Yoghurt
12 Std. 15 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 Std. 15 Min
Kimchi
149 Std.
Za'atar seasoning
5 Min
Fermented beetroot and apple salsa
72 Std.
Brinjal (eggplant pickle)
1 Std. 30 Min