Gwinganna mushroom pâté

Gwinganna mushroom pâté

4.4 25 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 portions

Ingrediënten

  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • fresh Swiss brown mushrooms cut into halves
    200 - 250 g
  • sunflower seeds
    70 g
  • Dijon mustard
    15 g
  • sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 75.6 mg
Eiwitten 5.2 g
Calorieën 678.8 kJ / 162.2 kcal
Vetten 14.2 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 1.6 g
Koolhydraten 6.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...