Apparaten en accessoires
Gwinganna mushroom pâté
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
75.6 mg
Eiwitten
5.2 g
Calorieën
678.8 kJ /
162.2 kcal
Vetten
14.2 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1u. 10min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Cauliflower hummus with green vegetables
1u.
Hommus
15min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Spiced lentil vegetable soup
1u. 30min
Ancho chilli bean bowl
1u.
Red lentil cauliflower dahl
35min
Charred leek gulai sayur
1u. 10min
Tomato and lentil dahl
35min
Indian spiced sweet potato soup
25min
Artichoke and bean ragout
1u. 30min