Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g potatoes (approx. 3) peeled, cut to fit feeder tube (see Tips)
- 50 g unsalted butter, pus extra melted to grease
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 129.7 kJ / 31 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 11.1 mg
Alternatieve recepten
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Apple tart (Thermomix® Cutter)
1h
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Traditional French vanilla canelé
49h 5 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Porcini mushroom risotto
35min
Peanut butter and chocolate custard
15 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13u.
Brutti ma buoni
4 godz. 40 min