Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sri Lankan hot fruit chutney
- 200 g white sugar
- 900 g white vinegar
- 30 g garlic powder
- 30 g ground ginger
- 40 g Kashmiri chilli powder, to taste
- 2 tsp sea salt
- 900 g fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths
Roast chicken
- 1200 - 1400 g whole chicken
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 11195.8 kJ / 2644.2 kcal
- Eiwitten
- 250.1 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 180.3 g
- Verzadigd vet
- 54.8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1001.8 mg
Alternatieve recepten
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1 Std. 10 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min
Lamb tikka with spicy eggplant
Geen beoordelingen
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Chilli oil
25 Min
Korean Bo ssam
29h 20min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 Std.
Indonesian white spice paste
35min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1h 35 min