Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sri Lankan hot fruit chutney
- 200 g white sugar
- 900 g white vinegar
- 30 g garlic powder
- 30 g ground ginger
- 40 g Kashmiri chilli powder, to taste
- 2 tsp sea salt
- 900 g fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths
Roast chicken
- 1200 - 1400 g whole chicken
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 11195.8 kJ / 2644.2 kcal
- Eiwitten
- 250.1 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 180.3 g
- Verzadigd vet
- 54.8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1001.8 mg
Alternatieve recepten
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26h 25min
The Ultimate Guiness Pot Roast
3h 25min
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1 Std. 25 Min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 Std. 50 Min
Chicken in chipotle sauce
40min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Tom kha prawns
25min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Korean Beef Bowl
1h