Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken

Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken

4.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 15min
4 portions

Ingrediënten

Sri Lankan hot fruit chutney
  • white sugar
    200 g
  • white vinegar
    900 g
  • garlic powder
    30 g
  • ground ginger
    30 g
  • Kashmiri chilli powder to taste
    40 g
  • sea salt
    2 tsp
  • fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths
    900 g
Roast chicken
  • whole chicken
    1200 - 1400 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 portions

Natrium 1001.8 mg
Eiwitten 250.1 g
Calorieën 11195.8 kJ / 2644.2 kcal
Vetten 180.3 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 54.8 g
Koolhydraten 14 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...