Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sri Lankan hot fruit chutney
- 200 g white sugar
- 900 g white vinegar
- 30 g garlic powder
- 30 g ground ginger
- 40 g Kashmiri chilli powder, to taste
- 2 tsp sea salt
- 900 g fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths
Roast chicken
- 1200 - 1400 g whole chicken
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 11195.8 kJ / 2644.2 kcal
- Eiwitten
- 250.1 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 180.3 g
- Verzadigd vet
- 54.8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1001.8 mg
Alternatieve recepten
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min
Banh mi pizza
2h 15min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 Std.
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27h 20 min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29 Std. 50 Min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40 min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min
Spiced lamb roast
29 Std. 50 Min
Seekh kebabs
50min