Apparaten en accessoires
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 15min
4 portions
Ingrediënten
Sri Lankan hot fruit chutney
-
white sugar200 g
-
white vinegar900 g
-
garlic powder30 g
-
ground ginger30 g
-
Kashmiri chilli powder to taste40 g
-
sea salt2 tsp
-
fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths900 g
Roast chicken
-
whole chicken1200 - 1400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portions
Natrium
1001.8 mg
Eiwitten
250.1 g
Calorieën
11195.8 kJ /
2644.2 kcal
Vetten
180.3 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
54.8 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Korean bao beef sliders
2u. 10min
Hoisin Honey BBQ Sauce
30min
Tandoori chicken
45min
Korean fried chicken
4u.
Southern-style chicken
40min
Kung Pao chicken
1u. 30min
Sweet and sour pork
40min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29u. 20min
Turmeric lime chicken skewers
1u. 30min
Biryani-style rice
1u. 5min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2u.
Chiang Mai noodles
25min