Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sri Lankan hot fruit chutney
- 200 g white sugar
- 900 g white vinegar
- 30 g garlic powder
- 30 g ground ginger
- 40 g Kashmiri chilli powder, to taste
- 2 tsp sea salt
- 900 g fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths
Roast chicken
- 1200 - 1400 g whole chicken
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 11195.8 kJ / 2644.2 kcal
- Eiwitten
- 250.1 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 180.3 g
- Verzadigd vet
- 54.8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1001.8 mg
Alternatieve recepten
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Santa Maria Dry Rub
5min
Tandoori chicken
45 Min
Korean fried chicken
4h
Everyday gourmet butter
35 Min
Thai beef salad
1h 15min
Beef rendang
6 Std. 20 Min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1 Std.
Creamy beef curry
1h 15min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 Std.
Biryani-style rice
1h 5min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min