Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 - 1000 g cooked prawns, cooled, peeled and cut in half lengthways (see Tips)
- ¼ red onion
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 10 g fresh dill, fronds only (approx. 1 bunch)
- 200 g sour cream
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp Tabasco® sauce
- 1 ½ lemons, zested and juiced (approx. 50 g)
- sourdough bread, thickly sliced and toasted to serve
- butter, to spread (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4041 kJ / 965.8 kcal
- Eiwitten
- 47.5 g
- Koolhydraten
- 79.6 g
- Vetten
- 51.1 g
- Verzadigd vet
- 20.3 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 2531.1 mg
Alternatieve recepten
Parmesan gelato
4h 30min
Smoked salmon mousse
5 dk
Lemon caper butter
10 dk
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1sa
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 Std.
Salmon with fennel and apple salad
1sa 20 dk
Middle Eastern planked salmon
1sa 40 dk
Spicy eggs with tomato sauce
30 dk
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 dk
Hearty seafood chowder
45 Min
Smoked trout pâté
3h 15min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 dk