Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 - 1000 g cooked prawns, cooled, peeled and cut in half lengthways (see Tips)
- ¼ red onion
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 10 g fresh dill, fronds only (approx. 1 bunch)
- 200 g sour cream
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp Tabasco® sauce
- 1 ½ lemons, zested and juiced (approx. 50 g)
- sourdough bread, thickly sliced and toasted to serve
- butter, to spread (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4041 kJ / 965.8 kcal
- Eiwitten
- 47.5 g
- Koolhydraten
- 79.6 g
- Vetten
- 51.1 g
- Verzadigd vet
- 20.3 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 2531.1 mg
Alternatieve recepten
Lemon caper butter
10 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 min.
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min.
Portuguese green eggs
50 min.
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1j 55 mnt
Steamed Egg Cups
20min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Scallops with pea purée
25min