Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 - 1000 g cooked prawns, cooled, peeled and cut in half lengthways (see Tips)
- ¼ red onion
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 10 g fresh dill, fronds only (approx. 1 bunch)
- 200 g sour cream
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp Tabasco® sauce
- 1 ½ lemons, zested and juiced (approx. 50 g)
- sourdough bread, thickly sliced and toasted to serve
- butter, to spread (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4041 kJ / 965.8 kcal
- Eiwitten
- 47.5 g
- Koolhydraten
- 79.6 g
- Vetten
- 51.1 g
- Verzadigd vet
- 20.3 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 2531.1 mg
Alternatieve recepten
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Croque Madame
45min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Creamy turkey stew (TM6)
3h 50min
Buffalo chicken wings
45min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Café de Paris butter
25 Min
Prawn saganaki with feta
35min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min