Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g goats cheese
- 60 g cottage cheese
- 12 fresh chives, finely chopped
- 20 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 stalks kale, leaves only or greens of choice (see Tips)
- 6 egg whites
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 pinches sea salt
- 500 g water
- 4 slices pancetta
- 60 g fresh baby spinach leaves
- bread of choice, sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1156.7 kJ / 275.4 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 1031.5 mg
Alternatieve recepten
Garlic and sage mash
30 Min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Sweet potato quiche with prosciutto
1 Std. 15 Min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min