Compatibele versies
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Smoked salmon and avocado salsa
- 1 tbsp spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (optional)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), to taste
- ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
Poached egg pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves, stalks removed
- ½ tsp sea salt
- 30 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp Parmesan cheese, grated
- 2 eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1539.5 kJ / 366.6 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1333.5 mg
Alternatieve recepten
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Sweet and sour prawns
1 Std.
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Asparagus and pea omelette
20 Min
Avocado and goats cheese smash
5min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Sparkling Pimm's® strawberry granita
24h 20min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min
Scallops with pea purée
25min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min