Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa

Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa

4.7 89 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 portions

Ingrediënten

Smoked salmon and avocado salsa
  • spring onion/shallot trimmed and cut into pieces
    1 tbsp
  • smoked salmon
    80 g
  • fresh baby spinach leaves (optional)
    10
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • lemon juice (approx. ½ lemon), to taste
    20 g
  • avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)
    ½
Poached egg pots
  • water
    700 g
  • fresh baby spinach leaves stalks removed
    150 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • pouring (whipping) cream
    30 g
  • Parmesan cheese grated
    1 tbsp
  • eggs
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1333.5 mg
Eiwitten 23.4 g
Calorieën 1539.5 kJ / 366.6 kcal
Vetten 28.3 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 8.1 g
Koolhydraten 2.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...