Compatibele versies
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Smoked salmon and avocado salsa
- 1 tbsp spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (optional)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), to taste
- ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
Poached egg pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves, stalks removed
- ½ tsp sea salt
- 30 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp Parmesan cheese, grated
- 2 eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1539.5 kJ / 366.6 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1333.5 mg
Alternatieve recepten
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Simple steamed salmon
30 min
Tuna avocado bowl
45 min
Tuna poke bowl
1h
Grilled potato salad with pangrattato
40 Min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Sunday lamb roast
1h 55min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min