Apparaten en accessoires
Abundant breakfast bowl
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 portions
Ingrediënten
-
water400 g
-
eggs4
-
asparagus trimmed1 bunch
-
kale roughly chopped40 - 60 g
-
fresh baby spinach40 - 60 g
-
extra virgin olive oil to drizzle (optional)
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
cheese (goats cheese or feta)40 g
-
avocado cut into slices½
-
paprika to sprinkle
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
lemon cut into wedges (optional)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
363.9 mg
Eiwitten
19.1 g
Calorieën
1015.5 kJ /
241.8 kcal
Vetten
15.1 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
3.5 g
Koolhydraten
4.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sam Wood
16 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Stout Beer Ice Cream Float
10u. 45min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2u. 15min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Geen beoordelingen
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Coriander pesto pizza
1u. 30min
Spring greens with grapefruit
30min
Lentil and mint salad
3u. 55min
Mango salmon bowl
40min
"Egg and sausage" breakfast sandwich
1u.
Spelt Margherita pizza
2u.
Ca phe trung (egg coffee)
10min