Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water
- 4 eggs
- 1 bunch asparagus, trimmed
- 40 - 60 g kale, roughly chopped
- 40 - 60 g fresh baby spinach
- extra virgin olive oil, to drizzle (optional)
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g cheese (goats cheese or feta)
- ½ avocado, cut into slices
- paprika, to sprinkle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 lemon, cut into wedges (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1015.5 kJ / 241.8 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 363.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Avocado and goats cheese smash
5 min
Cinnamon Macadamia Nut Milk (Metric)
10 min
Watermelon lemonade
10 min
Peanut butter and cookie ice cream
13u. 15min
Potted baby vegetables
6h 15 min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Chinese greens with XO sauce
1h 50min
Steamed Chinese greens
30min
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Steamed greens with lemon feta
20min
Refreshing cucumber and pear juice
25min