Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water
- 4 eggs
- 1 bunch asparagus, trimmed
- 40 - 60 g kale, roughly chopped
- 40 - 60 g fresh baby spinach
- extra virgin olive oil, to drizzle (optional)
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g cheese (goats cheese or feta)
- ½ avocado, cut into slices
- paprika, to sprinkle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 lemon, cut into wedges (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1015.5 kJ / 241.8 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 363.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15h 35min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 Min
Green smoothie
5min
Avocado and goats cheese smash
5min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2h
Sautéed turkey cubes
15 Min
Warming porridge
15 Min
Iced four-spice latte (Post-natal)
2 Std. 10 Min
Sardines in parcels with green bean salad
Keine Bewertungen
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min