Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
- 40 g vegetable oil
- 200 g beef rump steak, cut into strips (4-5 cm)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 40 g caper berries, drained and cut into halves (optional)
- 120 g cherry tomatoes, cut into halves
- 70 g rocket
- 1 avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)
- 30 g walnuts
- 20 g lime juice
- 10 g honey
- ¾ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 5056 kJ / 1203.8 kcal
- Eiwitten
- 52.9 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 101.7 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 13.9 g
- Natrium
- 2288 mg
Alternatieve recepten
Beef fajitas
30 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Chicken teriyaki
20 min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Red pesto chicken salad
35 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Chicken chasseur
1h 50min