Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
- 40 g vegetable oil
- 200 g beef rump steak, cut into strips (4-5 cm)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 40 g caper berries, drained and cut into halves (optional)
- 120 g cherry tomatoes, cut into halves
- 70 g rocket
- 1 avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)
- 30 g walnuts
- 20 g lime juice
- 10 g honey
- ¾ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 5056 kJ / 1203.8 kcal
- Eiwitten
- 52.9 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 101.7 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 13.9 g
- Natrium
- 2288 mg
Alternatieve recepten
Chicken teriyaki
20min
Beef tacos
25 min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Red pesto chicken salad
35 min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Hoisin pork bowl
30 min
All-in-one chicken dinner
50 min
Sticky chicken
24 Std. 35 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min