Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacon dust
- 150 g rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)
Pea purée
- 700 g water
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 330 g frozen peas
- 4 eggs
- sea salt, to season
- 130 g sugar snap peas, trimmed, cut into slices lengthways
- goats cheese, cut into pieces, to serve
- pea shoots, to serve
- 4 slices sourdough bread, toasted (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3056.9 kJ / 730.6 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 87.7 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 1251.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Tuna dip
15min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Spicy eggs with tomato sauce
30min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min