Pea shakshuka with bacon dust

Pea shakshuka with bacon dust

4.8 12 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 portions

Ingrediënten

Bacon dust
  • rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)
    150 g
Pea purée
  • water
    700 g
  • Vegetable stock paste to taste (see Tips)
    1 - 2 tsp
  • spring onion/shallot trimmed and cut into thirds
    1
  • ground black pepper plus extra to season
    2 pinches
  • frozen peas
    330 g
  • eggs
    4
  • sea salt to season
  • sugar snap peas trimmed, cut into slices lengthways
    130 g
  • goats cheese cut into pieces, to serve
  • pea shoots to serve
  • sourdough bread toasted (optional)
    4 slices

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1251.2 mg
Eiwitten 34.3 g
Calorieën 3056.9 kJ / 730.6 kcal
Vetten 26.9 g
Vezels 8.2 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 87.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...