Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacon dust
- 150 g rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)
Pea purée
- 700 g water
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 330 g frozen peas
- 4 eggs
- sea salt, to season
- 130 g sugar snap peas, trimmed, cut into slices lengthways
- goats cheese, cut into pieces, to serve
- pea shoots, to serve
- 4 slices sourdough bread, toasted (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3056.9 kJ / 730.6 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 87.7 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 1251.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan bao sliders
1 godz. 50 min
Borscht with Polish dumplings
1 Std. 30 Min
Portuguese green eggs
50 Min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1h 40min
Venison Wellington
3 Std. 30 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Chilli mussels with risoni
35 min
Zingy avocado and lime dip
10min
Aperol® Spritz
10min