Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacon dust
- 150 g rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)
Pea purée
- 700 g water
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 330 g frozen peas
- 4 eggs
- sea salt, to season
- 130 g sugar snap peas, trimmed, cut into slices lengthways
- goats cheese, cut into pieces, to serve
- pea shoots, to serve
- 4 slices sourdough bread, toasted (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3056.9 kJ / 730.6 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 87.7 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 1251.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Charred leek gulai sayur
Geen beoordelingen
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2h
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1h
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Coconut and pistachio delight
1h 10min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min