Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted cauliflower
- 1 large cauliflower (approx. 865 g), with leaves
- extra virgin olive oil spray
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves torn into large pieces
- 3 tbsp nuts and/or seeds of choice
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp paprika
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp ground cumin
Parsley sauce
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 pieces lemon zest, cut into 4 cm strips, no white pith
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- sea salt, to season
Cauliflower hommus
- 1 garlic clove
- 4 ice cubes
- 50 g extra virgin olive oil
- 80 g tahini
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- sea salt, to taste
- black sesame seeds, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2076 kJ / 494.3 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 44.6 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 785.6 mg
Alternatieve recepten
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
Vegan Mushroom Bowls
1 godz. 20 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Soba noodle and tofu salad
35min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Warm satay bowl
1h 10min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.