Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g rindless bacon rashers, finely sliced
- 40 g vegetable oil
- 1 large onion, cut into wedges
- 3 garlic cloves
- 2 fresh long red chillies, trimmed and deseeded
- 100 g red quinoa
- water, to soak
- 1800 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g pearl barley
- 100 g puy lentils
- 100 g pearl couscous
- 50 g salted butter
- 250 g frozen peas
- 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly torn
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3273.8 kJ / 782.5 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 86.8 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 15.7 g
- Natrium
- 369.3 mg
Alternatieve recepten
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Couscous tahini bowl
30 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min