Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g rindless bacon rashers, finely sliced
- 40 g vegetable oil
- 1 large onion, cut into wedges
- 3 garlic cloves
- 2 fresh long red chillies, trimmed and deseeded
- 100 g red quinoa
- water, to soak
- 1800 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g pearl barley
- 100 g puy lentils
- 100 g pearl couscous
- 50 g salted butter
- 250 g frozen peas
- 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly torn
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3273.8 kJ / 782.5 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 86.8 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 15.7 g
- Natrium
- 369.3 mg
Alternatieve recepten
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
Warm bulgur salad with orange dressing
40min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Geen beoordelingen
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min