Apparaten en accessoires
Rose Harissa
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
530 g
Ingrediënten
-
dried chillies mixed (see Tips)80 g
-
boiling water to soak500 g
-
coriander seeds2 tbsp
-
cumin seeds2 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
ground paprika2 tsp
-
garlic cloves5
-
olive oil100 g
-
tomato paste20 g
-
fresh tomatoes diced180 g
-
rose petals dried1 tbsp
-
sugar2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
apple cider vinegar60 g
-
rose water10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 530 g
Natrium
1991.8 mg
Eiwitten
15.8 g
Calorieën
5529 kJ /
1321.5 kcal
Vetten
117.1 g
Vezels
31.8 g
Verzadigd vet
16.7 g
Koolhydraten
80.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pistachio and lemon individual tiramisu
6h 30min
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10min
Chunky guacamole
10min
Paneer
4h 5min
Harissa yoghurt dressing
5min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Steamed rhubarb (300-450 g)
20min
Queso fresco
2h
Vegan bao sliders
1h 50min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Lamb dhansak
25h 45min