Apparaten en accessoires
Barbecue sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 40min
650 g
Ingrediënten
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
ripe tomatoes room temperature and cut into halves800 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
salted butter cut into pieces50 g
-
balsamic vinegar50 g
-
bourbon (see Tips)100 g
-
pitted dates60 g
-
dark brown sugar80 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)40 g
-
Tabasco® sauce to taste6 - 8 drops
-
ground paprika (see Tips)1 tsp
-
mustard powder1 ½ tsp
-
ground roasted wattleseed (optional - see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 650 g
Natrium
3213.9 mg
Eiwitten
20.1 g
Calorieën
5073.5 kJ /
1207.9 kcal
Vetten
44.6 g
Vezels
29.3 g
Verzadigd vet
27.2 g
Koolhydraten
171.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Mayonnaise
5min
Caesar salad dressing
10min
Bourbon pork ribs
5u. 50min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Café de Paris butter
25min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2u.
Crunchy caramel ice cream slice
24u. 35min
Lemon and caper aioli
15min
Fish balls with yoghurt sauce
1u. 50min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28u. 20min
Caramelised balsamic reduction
30min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1u.