Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 800 g ripe tomatoes, room temperature and cut into halves
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 50 g balsamic vinegar
- 100 g bourbon (see Tips)
- 60 g pitted dates
- 80 g dark brown sugar
- 40 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 6 - 8 drops Tabasco® sauce, to taste
- 1 tsp ground paprika (see Tips)
- 1 ½ tsp mustard powder
- 1 tsp ground roasted wattleseed (optional - see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 5073.5 kJ / 1207.9 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 171.7 g
- Vetten
- 44.6 g
- Verzadigd vet
- 27.2 g
- Vezels
- 29.3 g
- Natrium
- 3213.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtè with Riesling
3h
Spicy Cajun rub
5min
Lemon and caper aioli
15min
Tartare sauce
10min
Tomato ketchup
1h 10min
Mayonnaise
5min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Aussie spice rub
10min
Sweet chilli sauce
1h 5min
Umami paste
5min
Traditional Worcestershire sauce
35 Min
Gluten free barbecue sauce
50min