Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 120 g unsalted butter, cut inot pieces, softened, plus extra to grease
- 400 g canned kidney beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp strong brewed coffee (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 5 egg
- 140 g coconut sugar
- 70 g cocoa powder
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp sea salt
- 120 g dark chocolate (50% cocoa), broken into pieces
Swiss meringue topping
- 100 g white sugar
- 2 egg whites
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 250 g fresh strawberries, hulled and sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1193.6 kJ / 284.2 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 287.7 mg
Alternatieve recepten
Mini apple crumble cakes
1h 15min
Apple and date cake
1 godz. 30 min
Rocky road Christmas trees
24 godz. 30 min
Gluten free Classic Polish "tort"
2h 25min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1sa 55 dk
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Magnolia Kitchen brownies
1 godz. 10 min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2h 30min
Pepita almond Florentines
1h
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 godz. 20 min
Simple chocolate hazelnut cake
1h 15min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min