Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 120 g unsalted butter, cut inot pieces, softened, plus extra to grease
- 400 g canned kidney beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp strong brewed coffee (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 5 egg
- 140 g coconut sugar
- 70 g cocoa powder
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp sea salt
- 120 g dark chocolate (50% cocoa), broken into pieces
Swiss meringue topping
- 100 g white sugar
- 2 egg whites
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 250 g fresh strawberries, hulled and sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1193.6 kJ / 284.2 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 287.7 mg
Alternatieve recepten
Chinese egg noodles
1h
Mini chocolate cakes
50min
Mini carrot and almond cakes
1h 25min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Chocolate butter cream
10 min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 godz. 15 min
Dark chocolate pecan bites
1h 5 min
Almond and blueberry breakfast muffins
50min
Cashew and cacao smoothie (gut health)
5min
Chocolate mud muffins (gut health)
40min
Magnolia Kitchen brownies
1h 10 min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min