Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 120 g unsalted butter, cut inot pieces, softened, plus extra to grease
- 400 g canned kidney beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp strong brewed coffee (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 5 egg
- 140 g coconut sugar
- 70 g cocoa powder
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp sea salt
- 120 g dark chocolate (50% cocoa), broken into pieces
Swiss meringue topping
- 100 g white sugar
- 2 egg whites
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 250 g fresh strawberries, hulled and sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1193.6 kJ / 284.2 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 287.7 mg
Alternatieve recepten
Quinoa choc-chip biscuits
35 min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Raw snickers slice
55 min
Lamington swiss roll
25h 40 min
Banana oat clusters
55 min
Rich tomato relish
2h 15min
Apple and almond overnight oats (gut health)
24h 10min
Sabrina's honey bush bars
40min
Tropical upside down pineapple cake
1h 10min
Creamy yoghurt ice cream
24h 10min
Chocolate mud muffins (gut health)
40min
Prawn and saffron arancini
25h