Apparaten en accessoires
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 5min
16 portions
Ingrediënten
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces220 g
-
gluten free flour plus extra for dusting50 g
-
eggs4
-
caster sugar280 g
-
grapeseed oil1 tbsp
-
gluten free cornflour200 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
-
salt1 pinch
Lemon glaze
-
pure icing sugar150 g
-
lemon juice10 - 20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
54.3 mg
Eiwitten
2.2 g
Calorieën
1214.6 kJ /
289.2 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nice bundt
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Torta caprese (flourless almond cake)
2u.
Gluten free gingerbread house
4u. 45min
Dark chocolate frosting
10min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Fairy doll cake
2u. 20min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2u.
Gluten free warm berry cobbler
45min
Carrot poppy seed muffins
1u. 15min
Easy coconut cake
1u. 45min
Bee sting cake
6u. 50min
Sugar-free layered lamingtons
55min
Gluten free lamingtons
1u. 30min