Apparaten en accessoires
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 5min
16 portions
Ingrediënten
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces220 g
-
gluten free flour plus extra for dusting50 g
-
eggs4
-
caster sugar280 g
-
grapeseed oil1 tbsp
-
gluten free cornflour200 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
-
salt1 pinch
Lemon glaze
-
pure icing sugar150 g
-
lemon juice10 - 20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
54.3 mg
Eiwitten
2.2 g
Calorieën
1214.6 kJ /
289.2 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nice bundt
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Gluten-free mini pizzas
2 Std.
Vanilla frosting
1 Std. 35 Min
Royal icing
5 Min
Vegan Vanilla Frosting
5 Min
Wholegrain scones
30 Min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29 Std. 10 Min
Perfect party cookies (allergy free)
45 Min
Pear and peach crumble
50 Min
Lamington swiss roll
25 Std. 40 Min
Hawaiian gluten-free pizza
2 Std.
Gingerbread House
1 Std. 10 Min
Pepita almond Florentines
1 Std.