Apparaten en accessoires
Chocolate caramel bars
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
20 pieces
Ingrediënten
Shortbread biscuits
-
caster sugar100 g
-
unsalted butter softened110 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
plain flour plus extra for dusting170 g
Caramel filling
-
light brown sugar60 g
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm)60 g
-
condensed milk (see Tip)160 g
-
light corn syrup60 g
Chocolate coating
-
milk chocolate broken into pieces500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
27.3 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
1215.7 kJ /
289.5 kcal
Vetten
15.4 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
9.7 g
Koolhydraten
35.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Treats
33 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland