Apparaten en accessoires
Chocolate caramel bars
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
20 pieces
Ingrediënten
Shortbread biscuits
-
caster sugar100 g
-
unsalted butter softened110 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
plain flour plus extra for dusting170 g
Caramel filling
-
light brown sugar60 g
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm)60 g
-
condensed milk (see Tip)160 g
-
light corn syrup60 g
Chocolate coating
-
milk chocolate broken into pieces500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
27.3 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
1215.7 kJ /
289.5 kcal
Vetten
15.4 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
9.7 g
Koolhydraten
35.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Treats
33 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pavlova
6u.
Lemon meringue cupcakes
1u. 30min
Pavlova towers
4u. 30min
Hokey pokey ice cream
28u. 25min
Easy marshmallows
4u. 25min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28u. 15min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4u. 30min
Banoffee tartlets
1u. 45min
Whoopie pies
1u. 20min
Bee sting cake
6u. 50min
Sticky buns with brown sugar glaze
2u. 30min
Chocolate mint thins
2u. 30min