Apparaten en accessoires
Strawberry champagne cake
Voorbereiding. 45min
Totaal 3u. 10min
12 slices
Ingrediënten
Strawberry and champagne jam
-
lemon zest only, no white pith1
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
strawberries (over-ripe strawberries are preferred)270 g
-
white sugar100 g
-
champagne100 g
Roasted strawberries
-
strawberries hulled and cut into halves500 g
-
champagne75 g
-
caster sugar10 g
Sponge
-
butter to grease
-
eggs room temperature4
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
cream of tartar1 tsp
-
cornflour80 g
-
plain flour30 g
-
caster sugar130 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
hot water2 tbsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
92 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
986.1 kJ /
234.8 kcal
Vetten
10.3 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
5.9 g
Koolhydraten
32.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rose gold baking
21 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
No fail béchamel
15min
Quick béchamel sauce
15min
French dressing
5min
Birthday present cake
4u.
Chocolate miso eclairs
1u. 45min
Crème Caramel (Flan)
3u.
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10u. 55min
Béchamel sauce
20min
Quiche Lorraine
45min
Crème caramels
7u. 45min
Mandarin crème brûlée
4u. 15min
Crème caramel (flan)
5u. 30min