Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strawberry and champagne jam
- 1 lemon, zested and juiced (20 g)
- 270 g strawberries (over-ripe strawberries are preferred)
- 100 g white sugar
- 100 g champagne
Roasted strawberries
- 500 g strawberries, hulled and cut into halves
- 75 g champagne
- 10 g caster sugar
Sponge
- butter, to grease
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp cream of tartar
- 80 g cornflour
- 30 g plain flour
- 130 g caster sugar
- 4 eggs, seperated, room temperature
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp hot water
- 300 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 986.1 kJ / 234.8 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 92 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Simple butter biscuits
3h 20min
Candy cane ice creams
49h 25 min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2u. 20min
Mini banoffee bombe Alaskas
24 godz. 30 min
Profiteroles
2h
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 Std.
Crêpes
1h 15min
Fresh fruit punch
24h 20min
Chocolate dragée cookies
50min
Chocolate custard mille feuille
8 godz. 15 min
Fairy doll cake
2u. 20min
Gingerbread ice cream
10 Std. 20 Min