Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strawberry and champagne jam
- 1 lemon, zested and juiced (20 g)
- 270 g strawberries (over-ripe strawberries are preferred)
- 100 g white sugar
- 100 g champagne
Roasted strawberries
- 500 g strawberries, hulled and cut into halves
- 75 g champagne
- 10 g caster sugar
Sponge
- butter, to grease
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp cream of tartar
- 80 g cornflour
- 30 g plain flour
- 130 g caster sugar
- 4 eggs, seperated, room temperature
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp hot water
- 300 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 986.1 kJ / 234.8 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 92 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Summer ice cream cake
4 Std. 50 Min
Mango cheesecake
6h 35min
Chocolate Easter egg
1 godz. 20 min
Home-style sponge cake
2h 30min
Apple tart
1h
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Café-style banana bread
1 Std. 45 Min
Angel cake
5h 15min
Mini monsters
1h 25 min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Strawberry jelly boats
4h
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14 Std. 55 Min