Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Miso pastry cream
- 1 egg
- 4 egg yolks
- 250 g milk
- 125 g caster sugar
- 50 g cornflour
- 1 tsp vanilla bean paste
- 2 tbsp white miso paste, to taste
Choux pastry
- 70 g water
- 1 tsp sea salt
- 75 g unsalted butter, cut into pieces
- 100 g milk
- 130 g plain flour
- 200 g eggs (approx. 4), lightly beaten
Chocolate topping
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp glucose
- 150 g dark chocolate, broken into small pieces
- sea salt flakes, to sprinkle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1313.2 kJ / 313.9 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 316 mg
Alternatieve recepten
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3 Std. 10 Min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25min
Potato pancakes
45min
Classic trifle
4h
Freeform basic bread
1h 35min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3 godz. 25 min
Custard horns
1h 45min
Freeform bread with filling
1h 35min
Thermomumma white sandwich bread loaf
2 Std. 35 Min