Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Miso pastry cream
- 1 egg
- 4 egg yolks
- 250 g milk
- 125 g caster sugar
- 50 g cornflour
- 1 tsp vanilla bean paste
- 2 tbsp white miso paste, to taste
Choux pastry
- 70 g water
- 1 tsp sea salt
- 75 g unsalted butter, cut into pieces
- 100 g milk
- 130 g plain flour
- 200 g eggs (approx. 4), lightly beaten
Chocolate topping
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp glucose
- 150 g dark chocolate, broken into small pieces
- sea salt flakes, to sprinkle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1313.2 kJ / 313.9 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 316 mg
Alternatieve recepten
Mini apple crumble cakes
1h 15min
Classic Polish 'tort'
2 Std. 25 Min
Walnut cake with coffee frosting
1 Std. 10 Min
Waffles
25min
Croissants
16 godz.
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Custard horns
1h 45min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Brandy snaps
30min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10 min