Apparaten en accessoires
Carrot poppy seed muffins
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
12 portions
Ingrediënten
Carrot muffins
-
raw almonds250 g
-
brown sugar50 g
-
orange zest only, no white pith1
-
carrots cut into pieces (approx. 3 carrots)300 g
-
eggs4
-
gluten free cornflour80 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
salt1 pinch
-
poppy seeds1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
vegetable oil40 g
-
sultanas20 g
-
desiccated coconut50 g
Topping
-
crème fraîche6 tbsp
-
carrot peeled into thin ribbons, for decorating1
-
pure maple syrup for drizzling
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
85.6 mg
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1240.3 kJ /
295.3 kcal
Vetten
22.5 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 min
Chocolate zucchini mini loaves
1 h 30 min
Raw chocolate beetroot cake
2 h 15 min
Gluten free breakfast cereal clusters
1 h 15 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 h 50 min
Gluten free sourdough bread
192 h 20 min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Spinach and feta muffins
40 min
Quinoa ANZAC biscuits
1 h
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 h 45 min