Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carrot muffins
- 250 g raw almonds
- 50 g brown sugar
- 1 orange, zest only, no white pith
- 300 g carrots, cut into pieces (approx. 3 carrots)
- 4 eggs
- 80 g gluten free cornflour
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 1 pinch salt
- 1 tbsp poppy seeds
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground nutmeg
- 40 g vegetable oil
- 20 g sultanas
- 50 g desiccated coconut
Topping
- 6 tbsp crème fraîche
- 1 carrot, peeled into thin ribbons, for decorating
- pure maple syrup, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1240.3 kJ / 295.3 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 85.6 mg
Alternatieve recepten
Zucchini slice
45 min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50 min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Zucchini banana loaf
1 godz. 45 min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 min
Apple cinnamon muffins
40 Min
Easy coconut cake
1 godz. 45 min
Basic berry muffins
40 Min
Banana, walnut and date loaf
55 min
Healthy banana bread
1h 15min
Quick almond biscuits
35min