Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- oil spray, to grease
- 60 g blanched almonds
- 400 g canned chickpeas, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 125 g coconut milk
- 125 g dairy free butter
- 1 tsp natural vanilla extract
- 200 g soft brown sugar
- 60 g Dutch cocoa powder
- ½ tsp gluten free baking powder
- 100 g gluten free flour
- 150 g dark chocolate (70% cocoa), roughly chopped, plus extra to sprinkle
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 9 portions
- Calorieën
- 17486.4 kJ / 4163.4 kcal
- Eiwitten
- 61.2 g
- Koolhydraten
- 425.5 g
- Vetten
- 245.8 g
- Verzadigd vet
- 98 g
- Vezels
- 39.7 g
- Natrium
- 1612.9 mg
Alternatieve recepten
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 Std. 20 Min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1j 55 menit
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2h 30 min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Apple cinnamon muffins
40min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15 min
Basic muffin mix
30min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Cinnamon buns
3h 5min
Better banana cake
45min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min