Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- oil spray, to grease
- 60 g blanched almonds
- 400 g canned chickpeas, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 125 g coconut milk
- 125 g dairy free butter
- 1 tsp natural vanilla extract
- 200 g soft brown sugar
- 60 g Dutch cocoa powder
- ½ tsp gluten free baking powder
- 100 g gluten free flour
- 150 g dark chocolate (70% cocoa), roughly chopped, plus extra to sprinkle
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 9 portions
- Calorieën
- 17486.4 kJ / 4163.4 kcal
- Eiwitten
- 61.2 g
- Koolhydraten
- 425.5 g
- Vetten
- 245.8 g
- Verzadigd vet
- 98 g
- Vezels
- 39.7 g
- Natrium
- 1612.9 mg
Alternatieve recepten
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5h 35min
Feijoa crumble slice
1 Std. 5 Min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1 godz. 55 min
Crumble muffins
35 Min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2 Std. 30 Min
Sabrina's honey bush bars
40 Min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 Min
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
Magic bean chocolate cake
1hod. 40min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min
Raw snickers slice
55 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min