Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Honeycomb butter
- 100 g honeycomb, (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces
- 600 g pouring (whipping) cream
- 500 g chilled water
- 2 tbsp honey
Ricotta and banana pancakes
- 75 g unsalted butter, plus extra for frying
- 40 g caster sugar
- 3 tsp baking powder
- 2 eggs
- 300 g plain flour
- 500 - 570 g full cream milk
- 450 g ripe bananas, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4648.2 kJ / 1106.7 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 108.9 g
- Vetten
- 64.4 g
- Verzadigd vet
- 40.6 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1133.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 Min
Pumpkin pancakes
1h 35min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1 Std. 25 Min
Better-for-you banana pancakes
30 Min
Biscuit pops
2h 5min
Baked pumpkin doughnuts
1小时 20 分钟
Delish pesto nuggets
40 Min
Vanilla honey cupcakes
1小时 20 分钟
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45 Min
Cauliflower chicken nuggets (10-12 months)
50 Min
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35 Min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 Min