Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Honeycomb butter
- 100 g honeycomb, (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces
- 600 g pouring (whipping) cream
- 500 g chilled water
- 2 tbsp honey
Ricotta and banana pancakes
- 75 g unsalted butter, plus extra for frying
- 40 g caster sugar
- 3 tsp baking powder
- 2 eggs
- 300 g plain flour
- 500 - 570 g full cream milk
- 450 g ripe bananas, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4648.2 kJ / 1106.7 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 108.9 g
- Vetten
- 64.4 g
- Verzadigd vet
- 40.6 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1133.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25min
Better-for-you banana pancakes
30min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1h 10min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 Std.
Banoffee tartlets
1h 45min
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1h 15min
Spelt Margherita pizza
2 Std.
Basic berry muffins
40 Min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1h 25min
Delish pesto nuggets
40 Min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min