Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt

Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt

4.6 25 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 25min
5 portions

Ingrediënten

Dried fruit compote
  • water
    500 g
  • raw sugar
    100 g
  • cinnamon quill
    1
  • whole cloves
    4
  • lemon zest only (4 x 1 cm pieces), no white pith
    1
  • dried apricots
    50 g
  • dried pears
    50 g
  • pitted prunes
    50 g
  • dried apple
    40 g
  • dried peaches
    50 g
  • vanilla bean paste
    1 tsp
Ricotta pancakes
  • ricotta (see Tips)
    440 g
  • full cream milk
    190 g
  • eggs separated
    4
  • gluten free flour mix (see Tips)
    180 g
  • gluten free baking powder (see Tips)
    1 tsp
  • salt
    1 pinch
  • butter for frying
    50 g
  • yoghurt to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 456.1 mg
Eiwitten 21.5 g
Calorieën 2686.8 kJ / 639.6 kcal
Vetten 26.5 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 15.6 g
Koolhydraten 81.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...