Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dried fruit compote
- 500 g water
- 100 g raw sugar
- 1 cinnamon quill
- 4 whole cloves
- 1 lemon, zest only (4 x 1 cm pieces), no white pith
- 50 g dried apricots
- 50 g dried pears
- 50 g pitted prunes
- 40 g dried apple
- 50 g dried peaches
- 1 tsp vanilla bean paste
Ricotta pancakes
- 440 g ricotta (see Tips)
- 190 g full cream milk
- 4 eggs, separated
- 180 g gluten free flour mix (see Tips)
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 1 pinch salt
- 50 g butter, for frying
- yoghurt, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2686.8 kJ / 639.6 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 81.9 g
- Vetten
- 26.5 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 456.1 mg
Alternatieve recepten
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 Min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1hod. 50min
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1 Std. 15 Min
Zucchini pistachio loaf
1 Std. 30 Min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 Min
Ricotta and polenta chips
2 Std. 20 Min
Polenta
25min
Orange, raspberry and coconut jellies
2 Std. 30 Min
Polenta, mandarin and almond cake
2 Std. 35 Min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 Min
Spinach and feta galette
1hod. 50min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min