Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dried fruit compote
- 500 g water
- 100 g raw sugar
- 1 cinnamon quill
- 4 whole cloves
- 1 lemon, zest only (4 x 1 cm pieces), no white pith
- 50 g dried apricots
- 50 g dried pears
- 50 g pitted prunes
- 40 g dried apple
- 50 g dried peaches
- 1 tsp vanilla bean paste
Ricotta pancakes
- 440 g ricotta (see Tips)
- 190 g full cream milk
- 4 eggs, separated
- 180 g gluten free flour mix (see Tips)
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 1 pinch salt
- 50 g butter, for frying
- yoghurt, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2686.8 kJ / 639.6 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 81.9 g
- Vetten
- 26.5 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 456.1 mg
Alternatieve recepten
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1 godz. 50 min
Polenta, mandarin and almond cake
2óra 35p
Camille carrot and almond cakes
1h 10min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.
Polenta
25min
Chocolate fondant cake
40min
Better-for-you banana pancakes
30min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2 Std.
Chocolate cake with lime cream
1 Std. 5 Min
Ricotta and polenta chips
2 godz. 20 min