Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g blueberries (see Tips)
- 50 g brown sugar (see Tips)
- 4 ripe pears, peeled, cored and cut into dice (see Tips)
- 50 g raw hazelnuts, with skins on
- 70 g quinoa flakes (see Tips)
- 30 g wholemeal plain flour
- 2 tbsp desiccated coconut
- ½ tsp ground cardamom, plus extra to serve
- 70 g butter, cut into cubes (2 cm)
- plain yoghurt, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1318.5 kJ / 313.8 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 10.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchini banana loaf
1h 45min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Breakfast bars
1h 10min
Apricot and carrot bliss balls
1h 20min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Healthy biscuits
35 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Healthy banana bread
1h 15min
Basic berry muffins
40min
Coconut oat biscuits
45 min
Apple cinnamon muffins
40min
Banana, walnut and date loaf
55 min