Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g blueberries (see Tips)
- 50 g brown sugar (see Tips)
- 4 ripe pears, peeled, cored and cut into dice (see Tips)
- 50 g raw hazelnuts, with skins on
- 70 g quinoa flakes (see Tips)
- 30 g wholemeal plain flour
- 2 tbsp desiccated coconut
- ½ tsp ground cardamom, plus extra to serve
- 70 g butter, cut into cubes (2 cm)
- plain yoghurt, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1318.5 kJ / 313.8 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 10.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Blueberry crumble slice
1h 15 min
Hazelnut crunch bliss balls
40min
Plum and raspberry chia puddings
2u. 30min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Carrot cake bliss balls
40min
Berry coconut cashew bars
2 godz. 40 min
Apricot macadamia biscuits
40min
Carrot poppy seed muffins
1h 15 min
Orange and mango chia pudding
3 Std. 15 Min
Healthy banana bread
1h 15 min