Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Banana cupcakes
- 60 g raw almonds
- 170 g ripe banana, broken into pieces
- 2 eggs
- 70 g freshly squeezed orange juice (see Tips)
- 80 g pure maple syrup (see Tips)
- 120 g extra virgin olive oil
- 190 g wholemeal self-raising flour
- ¼ tsp baking powder
- ½ tsp ground cinnamon
Peanut butter frosting
- 250 g cream cheese, cut into pieces (3-4 cm) and softened
- 90 g smooth peanut butter
- 1 ½ tbsp pure maple syrup (see Tips)
- banana chips, for decorating (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1438 kJ / 342.3 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 25.3 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 228.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon cake
2h
Butter biscuits
50min
Buttercream icing
10 min
Vanilla honey cupcakes
1h 20 min
Zucchini, ham and corn bites
40min
Banana and oat mini muffins
40min
Basic berry muffins
40min
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Café-style banana bread
1h 45min
Pancake and fruit kebabs
1h
Home-style sponge cake
2h 30 min
Basic vanilla cake
55min