Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
32
oz red jalapeño peppers, stems removed
of 32 oz Fresno chilies, stems removed - 2 ½ oz shallots, cut into pieces
- 8 garlic cloves
- 1 tbsp vegetable oil
- 19 oz canned tomato sauce
- 2 ½ oz rice vinegar
- 2 oz sugar
- 1 oz fish sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 17 kJ / 4 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean marinade
40min
Romesco Dip
10min
Chinese Long Beans with Pork
25min
Tom Yum Paste
45min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9h 5 min
Vegan parmesan shards
3 godz. 55 min
Sunflower and nori filling
3 Std. 10 Min
Savory Benne Wafers with Red Pepper Tapenade
Brak ocen
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10 min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Falernum syrup
48h 20min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Brak ocen