Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
32
oz red jalapeño peppers, stems removed
of 32 oz Fresno chilies, stems removed - 2 ½ oz shallots, cut into pieces
- 8 garlic cloves
- 1 tbsp vegetable oil
- 19 oz canned tomato sauce
- 2 ½ oz rice vinegar
- 2 oz sugar
- 1 oz fish sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 17 kJ / 4 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Chicken Stock Paste
45min
Orange Peel Marmalade
5h 30min
Chinese Five Spice
5min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80 Std. 10 Min
Strawberry Swirl Cheesecake Ice Cream
6 Std. 40 Min
Pineapple and ginger jam
40min
Lemon Caper Asparagus
25min
Peri peri spice mix
5min
Ground Meat
35min
Confectioners Sugar
5min
Finely Ground Nuts
5min