Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
32
oz red jalapeño peppers, stems removed
of 32 oz Fresno chilies, stems removed - 2 ½ oz shallots, cut into pieces
- 8 garlic cloves
- 1 tbsp vegetable oil
- 19 oz canned tomato sauce
- 2 ½ oz rice vinegar
- 2 oz sugar
- 1 oz fish sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 17 kJ / 4 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frozen strawberry mousse with cream cheese topping
1 godz. 10 min
Ginger Paste
15min
Garam Masala
10 Min
Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli
8h 50min
Umami Paste
5 Min
Burnt Orange
2 Std. 15 Min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3 godz. 35 min
Crostini with Stuffed Anaheim Peppers and Mayonnaise
Geen beoordelingen
Coarsely Ground Peppercorns
5 Min
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4 godz.
Potstickers
45min
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3h 5min