Apparaten en accessoires
Ginger Paste
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
9 oz
Ingrediënten
-
ginger, fresh root peeled and cut into pieces (1½ in.)6 ½ oz
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to preserve (approx. 1 oz)1 ½ oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 oz
Natrium
249.3 mg
Eiwitten
0.2 g
Calorieën
234.9 kJ /
55.9 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
1.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Stock Your Staples
18 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Cutter Fermented Onions
72u. 30min
Roasted Garlic
15min
Sambhar Masala
25min
Garam Masala
10min
Caramelized Onion Pizza Dough
4u. 25min
Garlic Paste
20min
Greek Yogurt
11u. 40min
Whole Milk Yogurt
12u. 30min
Ginger paste
15min
Garlic paste
20min
Garam masala powder
5min
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16u.