Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 sprig rosemary
- 25 oz sirloin steak, trimmed, cubed (1 in.)
- 6 oz shallots, halved
- 4 oz carrots, sliced (¼ in.)
- 4 oz celery, sliced (½ in.)
- 1 ½ oz butter, cut into pieces
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 6 oz cremini mushrooms, quartered
- 2 oz heavy whipping cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 5 oz frozen peas, thawed
Pastry Dough
- 10 oz all-purpose flour
- 4 oz unsalted butter, frozen, diced (¼ in.)
- 3 large eggs, divided
- ½ tsp salt
- 2 tbsp ice water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3067 kJ / 733 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 973 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Lasagna
2h 5 min
Lasagna
2 Std. 30 Min
Summer Bolognese Bowl
45 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Classic Yellow Cake
1 Std. 30 Min
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
40 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 15 Min
Mexican Lasagna
1h 20min
Biscuit Chicken Pot Pie
1 Std. 5 Min