Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuits
- 13 ½ oz all-purpose flour
- 1 oz sugar
- 1 tbsp baking powder
- ¾ tsp salt
- ¾ tsp baking soda
- 6 oz unsalted butter, frozen, diced (¼ in.)
- 4 oz buttermilk, cold, plus extra to brush
Chicken Pot Pie Filling
- 8 oz leeks, sliced (½ in.)
- 6 oz carrots, sliced (¼ in.)
- 6 oz celery, sliced (½ in.)
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz all-purpose flour
- 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only, to taste
- 32 oz chicken thighs, boneless and skinless, cubed (1 in.)
- 2 oz heavy whipping cream
- 6 oz frozen peas, thawed
- 1 ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3054.8 kJ / 730.1 kcal
- Eiwitten
- 28.4 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 40.8 g
- Verzadigd vet
- 21.6 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1375.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatloaf
1h 20min
Beef Lasagna
2h 5min
Asian Sloppy Joes
1h 50min
Texas Cornbread
35 min
Chicken and Dumplings
45min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1 godz. 5 min
Strawberry Shortcakes
45min
Biscuits and Gravy
40min
Eggnog Snickerdoodles
1 godz.
Chicken Fajita Soup
50 min
Chicken Tetrazzini
40min