Apparaten en accessoires
Chicken Pad Thai
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
roasted peanuts, unsalted2 oz
-
large eggs2
-
water30 oz
-
firm tofu drained and diced (1 in.)7 oz
-
dried rice noodles8 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
dried chili flakes plus extra to serve¼ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
carrots cut on the bias3 oz
-
chicken breast, skinless, boneless cut into strips (3 in.)8 oz
-
dark brown sugar1 tbsp
-
fish sauce1 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
tamarind paste2 tbsp
-
chili powder¼ tsp
-
fresh Thai basil leaves (optioneel) to garnish
-
lime cut into wedges1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
778.6 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
2214 kJ /
529.2 kcal
Vetten
20 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
56.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Taste of East Asia
11 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 Min
Tamale Pie (Anna)
1 Std. 30 Min
Beef and Broccoli Sauté
30 Min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 Min
Chicken Noodle Bowl
35 Min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 Std. 15 Min
Tomato Basil Pasta
45 Min
Chinese Chicken Salad
1 Std. 30 Min
Fish Tacos
45 Min
Gochujang Ramen Noodles
30 Min
Beef Lasagna
2 Std. 5 Min
Tortilla Soup
25 Min