Compatibele versies
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 6 green onions, trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 3 garlic cloves
- 1 oz ginger, peeled
- 4 oz orange juice
- 3 oz soy sauce
- 2 oz sesame oil
- 1 oz Korean chili paste (gochujang)
- 2 tbsp brown sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 pork chops, boneless, thick cut (approx. 1 in.)
Spicy Rice
- 35 oz water
- 6 oz long-grain white rice
-
onion, to brush grill
of vegetable oil, to grease
Pork Chops and Steamed Bok Choy
- 20 oz baby bok choy, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2192 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1245 mg
Alternatieve recepten
Kung Pao Chicken
1h 5min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Hoisin Pork Bowl
45 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Char Siu Pork with Rice
8h 40 min.
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min