Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 ½ oz hoisin sauce
- 4 oz ketchup
- 3 oz dark brown sugar
- 3 oz dry sherry
- 2 ½ oz soy sauce, light
- ¾ tsp Chinese five spice powder
- 2 pork tenderloins (approx. 2-2½ lb total)
- 8 oz jasmine rice
- 30 oz water
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- green onions, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40 min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Sweet and Sour Pork
35 min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Braised pork belly
55 min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Peking-Style Duck Pancakes
11 Std. 25 Min