Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 ½ oz hoisin sauce
- 4 oz ketchup
- 3 oz dark brown sugar
- 3 oz dry sherry
- 2 ½ oz soy sauce, light
- ¾ tsp Chinese five spice powder
- 2 pork tenderloins (approx. 2-2½ lb total)
- 8 oz jasmine rice
- 30 oz water
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- green onions, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Plum Sauce
50min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Spring onion pork ribs
1h
Taiwanese three cup chicken
20 min
Sweet and Sour Pork
35 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Pork tenderloin parcels
1h