Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 sea scallops, fresh (approx. 18 oz)
- 2 ½ tbsp olive oil, lemon flavored, divided
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - water, to fill a bowl
- ice cubes
- 2 ½ tbsp unsalted butter, divided
- 2 oz white wine
- 3 garlic cloves, cut in halves
- 2 tbsp lemon juice
- 2 pinches lemon zest, grated
- 1 tsp honey
- 3 sprigs fresh thyme, for garnish
- 1 pinch sea salt flakes, for garnish
- Voeding
- per 4 portion
- Calorieën
- 2380 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti Carbonara
40min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen