Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 sea scallops, fresh (approx. 18 oz)
- 2 ½ tbsp olive oil, lemon flavored, divided
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - water, to fill a bowl
- ice cubes
- 2 ½ tbsp unsalted butter, divided
- 2 oz white wine
- 3 garlic cloves, cut in halves
- 2 tbsp lemon juice
- 2 pinches lemon zest, grated
- 1 tsp honey
- 3 sprigs fresh thyme, for garnish
- 1 pinch sea salt flakes, for garnish
- Voeding
- per 4 portion
- Calorieën
- 2380 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Sous-Vide Osso Buco
12 Std. 40 Min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Basic Pinto Beans
4u. 5min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Chicken Adobo
1 godz. 25 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Sous-vide Steak
1h 30min
Shrimp and Crab Stack
25min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Beef Adobo
6 godz. 20 min