Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Scallops
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 12 sea scallops, large or jumbo, muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 slices orange, preferably organic, thinly sliced
- 4 sprigs fresh oregano
- 6 oz pencil-thin asparagus, trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)
Saffron Sauce
- 2 oz yellow onions, in pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz heavy whipping cream
- 2 pinches saffron threads
- ⅛ tsp salt, to taste
Searing and Serving
- ½ oz unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1142 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 788 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Shrimp Scampi
40 Min
Lobster Bisque
1h 50min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 Min
Cioppino
55 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min