Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp dried thyme
- 1 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to rub
- 2 racks of lamb, frenched and crowned (see Tip)
- 16 oz day old bread, cubed (1 in.), (see Tip)
- 32 oz water
- 28 oz butternut squash flesh, cut into pieces (1 in.)
- 6 oz red onions, in pieces
- 3 oz carrots, in pieces
- 3 oz celery, in pieces
- ¼ bunch parsley
- 2 garlic cloves
- 5 - 8 fresh sage leaves, to taste
- 8 oz bacon, sliced (½ in.)
- 6 oz chicken broth
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3268 kJ / 781 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1789 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry Vodka Zombie Brains
5 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
45 Min
Plum Sauce
50 Min
Asparagus and Ham Rotelle
40 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Mini Meatball Breakfast Hash
40 Min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 Min
Digestive Bliss
5 Min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 Std. 35 Min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2h 45min