Crown Roast of Lamb

Crown Roast of Lamb

4.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
8 portions

Ingrediënten

  • dried thyme
    1 tsp
  • salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • extra virgin olive oil plus 1 tbsp to rub
    ½ oz
  • racks of lamb frenched and crowned (see Tip)
    2
  • day old bread cubed (1 in.), (see Tip)
    16 oz
  • water
    32 oz
  • butternut squash flesh cut into pieces (1 in.)
    28 oz
  • red onions in pieces
    6 oz
  • carrots in pieces
    3 oz
  • celery in pieces
    3 oz
  • parsley
    ¼ bunch
  • garlic cloves
    2
  • fresh sage leaves to taste
    5 - 8
  • bacon sliced (½ in.)
    8 oz
  • chicken broth
    6 oz

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1789 mg
Eiwitten 50 g
Calorieën 3268 kJ / 781 kcal
Vetten 45 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 15 g
Koolhydraten 45 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...