Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp dried thyme
- 1 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to rub
- 2 racks of lamb, frenched and crowned (see Tip)
- 16 oz day old bread, cubed (1 in.), (see Tip)
- 32 oz water
- 28 oz butternut squash flesh, cut into pieces (1 in.)
- 6 oz red onions, in pieces
- 3 oz carrots, in pieces
- 3 oz celery, in pieces
- ¼ bunch parsley
- 2 garlic cloves
- 5 - 8 fresh sage leaves, to taste
- 8 oz bacon, sliced (½ in.)
- 6 oz chicken broth
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3268 kJ / 781 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1789 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40min
Golden Milk
10min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24 Std. 55 Min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1 godz. 20 min
Chicken casserole with saffron and orange
1h 35min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 min
Gluten-Free Rolls
1 godz. 20 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Chicken Marsala
40min
Shrimp Sauté
25min