Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz dried figs (e.g. Calimyrna or Smyrna), destemmed, halved, plus extra to serve
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 28 oz beef short ribs, flanken cut, Korean-style, cut into pieces (3 in.), (see Tip)
- 3 oz red wine
- 12 oz beef stock
- 10 oz crushed tomatoes
- 3 tbsp all-purpose flour
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 star anise
- 3 - 4 mini red bell peppers, destemmed, deseeded, sliced (½ in.), to serve
- precooked couscous, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2669 kJ / 638 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 998 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Stock Paste
45 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45 Min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Sweet and Spicy Chicken Wings
1h 40min
Lemon Garlic Chicken and Rice
1h 10min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min
Beef Chili with Lemon Feta
30 Min