Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz dried figs (e.g. Calimyrna or Smyrna), destemmed, halved, plus extra to serve
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 28 oz beef short ribs, flanken cut, Korean-style, cut into pieces (3 in.), (see Tip)
- 3 oz red wine
- 12 oz beef stock
- 10 oz crushed tomatoes
- 3 tbsp all-purpose flour
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 star anise
- 3 - 4 mini red bell peppers, destemmed, deseeded, sliced (½ in.), to serve
- precooked couscous, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2669 kJ / 638 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 998 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25 min
Kung Pao Chicken
1ωρ. 5 λεπτ.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 Min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1u.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Beef Adobo
6h 20min
Korean Beef Sauté
1h 25 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Beef and Broccoli Sauté
30 Min