Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 garlic cloves, halved
-
1
oz oil (see Variation)
of 1 oz extra virgin olive oil (see Variation) -
7
oz yellow onions, cut in wedges
of 7 oz red onions, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1031 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 20 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing Chicken Cubes
15min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Boiled Egg Mode
20 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Browning 8.5 oz Shallots
25 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Keine Bewertungen
Browning 7 oz Onions
25 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Keine Bewertungen
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min