Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g fresh tomatoes, ripe, peeled skin and cut in quarters
- 150 g red onions, cut in quarters
- 20 g fresh ginger, cut in slices
- 130 g vegetable oil
- 200 g tomato purée
- 30 g oyster sauce
- 2 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought, adjust to taste
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 3130 kJ / 748 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 66 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 996 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Collagen Soup Broth
8h 25 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Mushroom Stock Paste
1h 35 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Hamburger Buns with Stout Beer
3h
Black sticky rice pudding
9 godz. 40 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Asturian rice pudding
1h
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Meaballs with Tomato Sauce
55min