Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- 30 g shallots
- 10 g fresh ginger
- 3 coriander roots, with 2 cm stems
- 50 g ghee
- 100 g tomato purée
- 100 g carrots, cut in 2 cm strips
- 300 g tomatoes, cut in cubes (5 cm)
- 200 g fresh shiitake mushrooms, stems removed and cut in slices
- 1 tbsp chicken stock powder
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 700 g water
- 500 g parboiled basmati rice, rinsed
- 1 sprig fresh coriander, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2151 kJ / 514 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 610 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Lion's Mane Mushroom Curry
45min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Vegetarian Japchae
45min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30min
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Tofu Balls
35min
Lemongrass Tempeh
1h 15min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 min