Apparaten en accessoires
Ghee Rice
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
6 portions
Ingrediënten
-
parboiled basmati rice (see tips)500 g
-
fresh ginger15 g
-
garlic cloves6
-
yellow onion cut in halves125 g
-
ghee50 g
-
dried bay leaves2
-
cinnamon stick1
-
star anise1
-
water900 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
mushroom powdervegetable stock powder½ tsp
-
coconut milk50 g
-
carrots diced80 g
-
roasted cashew nuts to garnish15 g
-
raisins to garnish10 g
-
coriander leaves to garnish10 g
-
mint leaves to garnish10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
110 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1757 kJ /
420 kcal
Vetten
11 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
73 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Deepavali Festive Delights
16 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min.
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1h 30 min.
One Pot Chicken Rice
50 min.
Vegetable Sambar
35 min.
Paal Appam
9h 30 min.
Balado Eggplant
50 min.
Ghee Roasted Chicken
1h 15 min.
Prawn Biryani
1h 15 min.
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min.
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20 min.
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min.
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min.