Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g parboiled basmati rice (see tips)
- 15 g fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 125 g yellow onion, cut in halves
- 50 g ghee
- 2 dried bay leaves
- 1 cinnamon stick
- 1 star anise
- 900 g water
- 2 tsp salt, adjust to taste
-
½
tsp vegetable stock powder
of mushroom powder - 50 g coconut milk
- 80 g carrots, diced
- 15 g roasted cashew nuts, to garnish
- 10 g raisins, to garnish
- 10 g coriander leaves, to garnish
- 10 g mint leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1757 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 110 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min
Vegetable Sambar
35 Min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 Min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 Min
Rasam
20min
Ghee Roasted Chicken
1 Std. 15 Min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Idli
15 godz. 40 min
Chai Masala (Masala Tea)
15min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min