Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g shallots
- 50 g fresh ginger
- 30 g garlic cloves
- 50 g coconut oil
- 2 cinnamon sticks
- 2 star anise
- 8 cardamom seeds
- 180 g tomato ketchup
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp chilli powder
- 2 pinches ground black pepper
- 550 g water
- 500 g Basmati rice, rinsed
- 30 g dried black currants
- 100 g roasted cashew nuts
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2408 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 967 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Rendang
45 min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 min
Spicy Soy Sauce Chicken
30 min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 Std. 50 Min
Rava payasam (TM6)
50 min
Aloo Gobi
20 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Chai Masala (Masala Tea)
15 Min
Jeera rice (Cumin rice)
20 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min