Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g shallots
- 50 g fresh ginger
- 30 g garlic cloves
- 50 g coconut oil
- 2 cinnamon sticks
- 2 star anise
- 8 cardamom seeds
- 180 g tomato ketchup
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp chilli powder
- 2 pinches ground black pepper
- 550 g water
- 500 g Basmati rice, rinsed
- 30 g dried black currants
- 100 g roasted cashew nuts
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2408 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 967 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ghee Roasted Chicken
1 Std. 15 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Chapatis
1h
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1h 40min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Ginger Garlic Paste
10min
Chai Masala (Masala Tea)
15min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Chicken Rendang
45 Min