Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g shallots
- 50 g fresh ginger
- 30 g garlic cloves
- 50 g coconut oil
- 2 cinnamon sticks
- 2 star anise
- 8 cardamom seeds
- 180 g tomato ketchup
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp chilli powder
- 2 pinches ground black pepper
- 550 g water
- 500 g Basmati rice, rinsed
- 30 g dried black currants
- 100 g roasted cashew nuts
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2408 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 967 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Rendang
45 min
Thai Green Curry Chicken
30 min
Prawn Biryani
1h 15min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Mutton Peratal
1 Std. 25 Min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1h 40min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Chapatis
1h
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Masala Squid
25 min