Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blanched Vegetables and Vermicelli
- 1500 g water
- 100 g mung bean sprouts
-
85
g rice vermicelli
of 85 g cellophane noodles (glass noodles) - 100 g cabbage, cut in thin slices
Turmeric Chicken Soup
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 1 free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp salt, adjust to taste
- 1 tsp chicken stock powder
- ¼ tsp ground white pepper
- 5 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 2 lime, cut in wedges
- 1 sprig Chinese celery, chopped, to garnish
- crispy fried shallots, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3225 kJ / 771 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1104 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basic Parboiled White Rice
35 min
Salsa verde
5min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30min
Stir Fried Potato Shreds
Geen beoordelingen
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Peeling Ginger
5min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30min
Chili Lime Steamed Corn
25min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Chimichurri
5min