Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blanched Vegetables and Vermicelli
- 1500 g water
- 100 g mung bean sprouts
-
85
g rice vermicelli
of 85 g cellophane noodles (glass noodles) - 100 g cabbage, cut in thin slices
Turmeric Chicken Soup
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 1 free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp salt, adjust to taste
- 1 tsp chicken stock powder
- ¼ tsp ground white pepper
- 5 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 2 lime, cut in wedges
- 1 sprig Chinese celery, chopped, to garnish
- crispy fried shallots, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3225 kJ / 771 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1104 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35 min
Soy milk and Mantou buns
6h
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1h
Gambas
10min
Cherry Blossom Steamed Dumplings
1h 5 min
Beef Wellington (Ben) Metric
10h 10 min
Fresh Prawn Paste
1h 20 min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55 min
Sweet buns (Navettes)
2h
Fish and prawn stock
20min
Lime and chilli corn
40 min
Cantonese Steamed Fish
40 min