Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blanched Vegetables and Vermicelli
- 1500 g water
- 100 g mung bean sprouts
-
85
g rice vermicelli
of 85 g cellophane noodles (glass noodles) - 100 g cabbage, cut in thin slices
Turmeric Chicken Soup
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 1 free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp salt, adjust to taste
- 1 tsp chicken stock powder
- ¼ tsp ground white pepper
- 5 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 2 lime, cut in wedges
- 1 sprig Chinese celery, chopped, to garnish
- crispy fried shallots, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3225 kJ / 771 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1104 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Potato Salad
Keine Bewertungen
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
Keine Bewertungen
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Steamed Seafood Tower
40min
Apple Tart
Keine Bewertungen
Clam Chowder
55min
Baked Mashed Potato Monsters
3h 5min
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™) Metric
25min
Finely Ground Sesame
5min
Fig and Maple Bourbon Fizz
168 Std. 20 Min