Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce

3.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 45min
6 portions

Ingrediënten

  • olive oil plus extra for greasing and drizzling
    30 g
  • salt
    2 tsp
  • dried Provençal herbs
    3 tbsp
  • lemon juice
    20 g
  • whole chicken cleaned (approx. 1500-2000 g)
    1
  • water
    400 g
  • cider
    100 g
  • carrots cut in chunks
    200 g
  • sweet potatoes cut in chunks (2 cm)
    350 g
  • potatoes skin on, cleaned, cut in slices (1 cm)
    600 g
  • pumpkin cut in pieces
    200 g
  • zucchinis skin on, cut in chunks (2 cm)
    300 g
  • red onions cut in slices
    300 g
  • red capsicums cut in 1 cm strips
    300 g
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1202.2 mg
Eiwitten 47.4 g
Calorieën 3192 kJ / 762.9 kcal
Vetten 42.7 g
Vezels 8 g
Verzadigd vet 10.9 g
Koolhydraten 46.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...